Danish press

BROADWAY_KILLERS_2013_V027

Broadway Killers
– fra D.I.Y. til Bad Religions foretrukne

Broadway Killers ønsker ikke at være en del af nogen trend eller musikalsk hype. For bandet handler det om to ting – solid sangskrivning og intense liveoptrædener.

Det hele starter som en sideprojekt slutningen, da Emil, Anders og Jakob beslutter sig for at gå tilbage til deres musikalske rødder. Med bands som Nirvana, Social Distortion og Pearl Jam i tankerne, skaber de en lyd, der underbygger deres deres holdning til, at rigtig musik bliver spillet af rigtige mennesker.

Musikken vinder hurtig international anerkendelse. Grundlægger og bassist af Bad Religion, Jay Bentley, beskriver bandet som; “Det bedste nye band derude lige nu”. Forsanger i det amerikanske punkband Anti-Flag, Justin Sane, medvirker som gæstevokalist på debutalbummet og Broadway Killers har delt scene med Bad Religion, Anti-Flag og et af de mest succesfulde tyske rockbands, Beatsteaks.

I 2014 udgiver bandet deres første full-length,”Broadway Killers”, som blev udgivet 25. august 2014. En ti-sange-og-28 minutter lang plade, der lyder som tre personer, der spiller hurtig, aggressiv, melodisk punkrock. Lyt her.

“Jeg ønsker ikke at knytte nogle superlativer til vores musik. Det vil jeg lade folk om. Vores mål er at tydeliggøre vores tro på, at solid sangskrivning, det enkelte udtryk og at tre personer stadig kan gøre en forskel med blot en guitar, bas og et trommesæt.” – Jakob Thalund Møller, forsanger Broadway Killers.

Pladen giver bandet adgangsbillet til  flere tours i Europa med bl.a. Bad Religion ligesom der bliver lavet en aftale med det anerkendte tyske bookingagentur, x-why-z.

I 2016 begynder Broadway Killers at skrive og indspille materiale til deres andet album. Et album, der viser en helt anden side af bandet. Sangene tager en anden og mere afdæmpet retning, produceren er ny, Sebastian Wolff, forsanger i bandet Kellermensch, og generelt er ønsket om at prøve noget nyt og anderledes gennemgribende for processen. Udgivelsen er klar i efteråret 2017.

Broadway Killers:
Jakob Thalund Møller: Vokal, bas
Anders Bæk Albrektsen: Guitar, vokal
Emil Johnsen: Trommer, vokal

Advertisements